मीठे रस से भरीयो री भजन लिरिक्स Meethe Ras Se Bhariyo Ri Bhajan Lyrics


मीठे रस से भरीयो री भजन लिरिक्स

Meethe Ras Se Bhariyo Ri Bhajan Lyrics


यह एक भक्तिमय भजन है जो राधा रानी की दिव्यता, सुंदरता और श्रीकृष्ण के प्रति उनके प्रेम को दर्शाता है। इसमें राधा नाम की महिमा और उनके प्रेम में डूबे ब्रज के रस को बड़े मधुर भावों में प्रस्तुत किया गया है।

Meethe Ras Se Bhariyo Ri Bhajan Lyrics in Hindi

राधा तू बड़भागिनी,
और कौन तपस्या कीन
तीन लोक के स्वामी भी,
राधा, तेरे आधीन।।bd।।

मीठे रस से भरीयो री,
राधा रानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।।bd।।

यमुना मैया कारी-कारी,
राधा गोरी-गोरी,
वृन्दावन में धूम मचावे,
बरसाने की छोरी।
ब्रजधाम राधा जू की,
राजधानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।।bd।।

Shri Krishna Bhajan Lyrics
Shri Krishna Bhajan Lyrics

ना भावे अब माखन-मिश्री,
और ना कोई मिठाई,
जीबड़ा ने भावे अब तो,
राधा नाम मलाई।
वृषभानु की लली तो,
गुड़धानी लागे,
गुड़धानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।।bd।।

कान्हा नित मुरली में टेरे,
सुमरे बारम्बार,
कोटिन रूप धरे मनमोहन,
कोई न पावे पार।
राधा रूप की अनोखी,
पटरानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।।bd।।

राधा-राधा नाम रटत है,
जो नर आठों याम,
उनकी बाधा दूर करत है,
राधा-राधा नाम।
राधा नाम में सफल,
जिंदगानी लागे,
जिंदगानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।।bd।।

मीठे रस से भरीयो री,
राधा रानी लागे,
महारानी लागे,
मने कारो कारो,
जमुना जी रो पानी लागे।।bd।।


Meethe Ras Se Bhariyo Ri Bhajan Lyrics in Video


Meethe Ras Se Bhariyo Ri Bhajan Lyrics in English

Radha tu badbhaagini,
Aur kaun tapasya keen
Teen lok ke Swami bhi,
Radha, sab tere adheen।।bd।।

Meethe ras se bhariyo ri,
Radha Rani laage,
Maharani laage,
Mane kaaro kaaro,
Jamuna ji ro paani laage।।bd।।

Yamuna Maiyya kaari-kaari,
Radha gori-gori,
Vrindavan mein dhoom machaave,
Barsane ki chhori.
Brajdhaam Radha ju ki,
Rajdhaani laage,
Maharani laage,
Mane kaaro kaaro,
Jamuna ji ro paani laage।।bd।।

Na bhaave ab makhan-mishri,
Aur na koi mithai,
Jeebda ne bhaave ab to,
Radha naam malai.
Vrishbhan ki Lali to,
Guddhaani laage,
Guddhaani laage,
Mane kaaro kaaro,
Jamuna ji ro paani laage।।bd।।

Chalisa Lyrics
Chalisa Lyrics

Kanha nit murli mein tere,
Sumre baarambaar,
Kotin roop dhare Manmohan,
Koi na paave paar.
Radha roop ki anokhi,
Patrani laage,
Maharani laage,
Mane kaaro kaaro,
Jamuna ji ro paani laage।।bd।।

Radha-Radha naam ratat hai,
Jo nar aathon yaam,
Unki baadha door karat hai,
Radha-Radha naam.
Radha naam mein safal,
Zindagani laage,
Zindagani laage,
Mane kaaro kaaro,
Jamuna ji ro paani laage।।bd।।

Meethe ras se bhariyo ri,
Radha Rani laage,
Maharani laage,
Mane kaaro kaaro,
Jamuna ji ro paani laage।।bd।।


Leave a Comment